Vitaelife Pharma Vitamin D3 – yttranden, kommentarer, pris,

kolekalciferol (vitamin D3) är en viktig substans för tillväxt och mänsklig utveckling. Är ett fettlösligt komponent som produceras av kroppen under sommarmånaderna för att stanna under solen, och fyllas på under vintern av livsmedel.

För den mänskliga kroppen en farlig brist av detta vitamin och dess överskott. Från artikeln får du lära dig varför vi behöver vitamin D3 för kvinnor, män och barn.

Innehållet

Funktioner av vitamin D3 i kropps vuxna

btrct bioogy bck bckground1 4 Vitaelife Pharma Vitamin D3  yttranden, kommentarer, pris, När användbar komponent är inte tillräckligt, det finns ett fel i ämnesomsättningen och försämrar funktionen hos alla organ. är nödvändig för sådana system och organ Intag av vitamin D3:

 • ben
 • celler
 • immunitet
 • körtlar hos inre sekretion,
 • nervsystemet.

En av funktionerna hos detta ämne är absorptionen av magnesium och kalcium, som bildar, stödtandvävnad och ben.

kolekalciferol bidrar till att ge de ben vävnadskomponenter, vilket ger möjlighet att stärka den.

Substance förnyar kroppens celler, påskynda deras tillväxt. När det gäller utvecklingen av cancerceller när cancer, saktar denna komponent ner processen av mänskliga patienter. Substans påverkar onkologiska lesioner i tarmen eller bröstkörtlar.

Vitamin stöder immun kraften hos en person som bidrar till den normala funktionen i benmärgen. Utan denna substans kroppen kommer inte att utveckla en tillräcklig nivå av insulin som normaliserar blodsocker.

På grund av intaget av magnesium och kalcium, stärker höljet av de nerver som är ansvariga för att skydda dem. Vitamin hjälper nervimpulser normalt överförs i kroppen. Beredningar som innehåller ämnet, som används vid behandling av multipel skleros.

Varför skulle D3 behöver kvinnor

btrct bioogy bck bckground1 5 Vitaelife Pharma Vitamin D3  yttranden, kommentarer, pris, upptagande av kvinnor preparat innehållande D3, är förknippad med sina graviditeter. Fetal vävnad kalciummassan från 8 veckor av gestation. Denna period börjar mineralisering av skelettet och lägger tandvävnad. I andra trimestern embryot redan bildat det första benet bildade tandemaljen. Och efter 21 veckor skelett mineralise aktivt blir barnets tillväxt snabbt tempo.

READ  Vitaelife Pharma Vitamin D3 - åsikter, kommentarer, pris, var man kan köpa

ordinera profylaktisk terapi med vitamin D3, när maten kommer in i otillräcklig mängd kalcium. Om kvinnor observerade risken för att utveckla osteopeni, drogerna hon ordinerats 10 graviditetsveckor.

ta drogen, är det viktigt att följa läkarens rekommendationer, inte öka dosen medel. Överdriven ansamling av kvinnans kropp av kalcium under graviditeten leder till det faktum att vissa barn har en snabb stängning av Fontanelle. Denna faktor skapar problem för tonåringar om de är benägna att ökat intrakraniellt tryck.

Överdrivet intag av kalcium och kolekalciferol i kroppen orsakar kalkavlagringar i plack och i framtiden framkallar en vaskulär sjukdom.

Den dagliga kurs för kvinnor

Adult honor på dagen du behöver 600 IU. Under perioden av graviditet och amning, ökas dosen till 800 lU. I ålderdomen, den dagliga räntehöjningar till 800 IU på grund av urlakning av kalcium från skelettet.

Behovet av vitamin ökar under dessa omständigheter:

 • diet eller vegetarianism;
 • brist på vistas i direkt solljus;
 • livet i höga breddgrader,
 • brist på sömn,
 • förorening av miljön.

Om en kvinna har mörk hud, måste du holekalziferola ovan eftersom det reducerade synteskomponent för överhuden.

Den dagliga normen för vitamin för kvinnor är 600 IE.

Varför skulle D3 behöver starkare könet

kolekalciferol erbjuder hela kroppen. För män fördelarna med D-vitamin består av sådana punkter:

 1. En positiv effekt på sköldkörteln,
 2. Produktionen av testosteron. Detta element bränner fett och är ansvarig för syntesen av energi;
 3. Förbättrar leverfunktionen,
 4. Reglerar tillväxten av celler;
 5. Tillgodogöra magnesium;
 6. Minskar risken att utveckla cancer, diabetes och andra sjukdomar,
 7. Förbättrar upptaget av kalcium och fosfor.
 8. OL>

  Dessutom stöder tonen i muskelvävnad, normaliserar blodtryck och förbättrar minnet och andra hjärnfunktioner.

  Den manliga kardiovaskulära systemet innan genomgår destruktiva förändringar, till skillnad från kvinnor. Detta tyder på att män är viktiga för att bibehålla hälsan hos hjärta och blodkärl. Vitamin D är skyddande skärm för kroppen av män. Han kan skydda kroppen från låga doser av strålning och utveckling av cancerceller. Ett oumbärligt ämne och sjukdomen aids, eftersom det bidrar till att upprätthålla kroppens immunförsvar.

  Den dagliga talet för män

  Om i blodet hos män i analysen av vitamin D mindre än 10 ng / ml, enligt dessa indikatorer, kan vi dra slutsatsen om dess brist i kroppen. Siffror från 10 till 30 ng / ml indikerar brist. Normen är koncentrationen av en substans i blodet från 30 till 100 ng / ml.

  Analyserna kan presenteras för andra enheter – nmol / l. I det här fallet ser normen annorlunda.

  btrct botnic cctu1 3 Vitaelife Pharma Vitamin D3  yttranden, kommentarer, pris, underskott av ett ämne, från 0 till 25 nmol / l,

  Avsaknaden av en substans från 25 till 75 nmol / l,

  Normen -. 75-250 nmol / l

  För män dagliga dos av vitamin är omkring 600 lU.

  Den äldre behov av vitamin D3

  Den mänskliga behov av att intag av vitamin D3 ökar med åldern. Detta beror på en minskning i nivån av absorption av substansen och förmågan att utveckla det självständigt. Dessutom, nu när du är gammal, förekommer oftare njursvikt och minskar exponeringstiden.

  Aging den mänskliga kroppen har huden därför förlorar gradvis förmågan att själv produktion av vitamin D3. När kroppen inte kan producera själv, är det nödvändigt att få ämnet utifrån, från livsmedel och från droger.

  Med 50 år bör ytterligare fylla på lagren av vitamin D för normal funktion. Den fungerar som förebyggande av osteoporos. Osteoporos är en sjukdom som ofta drabbar benvävnaden personer i de äldre åldersgrupperna. Om patienten redan har hänt osteopatisk fraktur, det finns en sannolikhet för att de återuppstår.

  OP hos äldre sker utan karakteristiska särdrag. Patienten kan inte känna förändringarna och inte symptom förrän benet peredaetsa. Viktigt i ålderdomen för att ge kroppen rätt mängd vitamin D3. Sådana åtgärder – ett utmärkt förebyggande av osteoporos. En brist av ämnen i de äldre förvärrar uppkomsten av andra somatiska sjukdomar kroniska.

  Vad barn behöver vitamin D3

  Substans kolekalciferol utföra följande funktioner i kroppen hos barnet:

 • stärker immunsystemet,
 • hjälper ansamling av kalcium, fosfor, benvävnad,
 • hjälper till att växa ben och muskler.
READ  Eco Slim - recensioner, kommentarer, pris,

Hälsa av den blivande modern är inte mindre viktigt än hälsan hos barnet.

under graviditet och amning barn behandla försiktigt till din diet. Diversifiera livsmedelsprodukter rika på vitamin D3, järn, kalcium och andra spårämnen.

ett nyfött barn har nästan ingen i sina kroppsreserver kolekalciferol, särskilt om han föddes för tidigt. Delvis kan denna brist fyllas, om du amma barnet, men mamman måste konsumera vitaminer. När man betänker det faktum att en tillräcklig mängd av ett ämne syntetiseras i människokroppen under solljus, då barnet vitaminer bara nödvändiga, är det inte alltid barnen som du kan ordna solen.

Om du ignorerar inrådan av läkare för att ta vitaminer, sedan tre månader barnet kommer att börja visa tecken på rakitis, kalciumhalten i blodet minskar. Den barnläkare ska avgöra behovet av medicinering och dosering för nyfödda. Se till att du och ditt barn på gatan, särskilt i soligt väder. Detta kommer att förhindra en manifestation av brist på barn vitaminer och kalcium.

Således är vitamin D3 nödvändiga för alla, från nyfödda till de äldre. En del av detta ämne i kroppen blir bara genom att vara under solen, men med bristen är det nödvändigt att korrigera diet och dessutom att ta medicin som läkaren har ordinerat.

A
About Anja Ulf 28 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.