Vitaelife Pharma Vitamin D3 – priset, var man kan köpa, hur det fungerar

Vitamin D3 varför n EM> mete kropp? Intresset för forskare till sol vitamin i flera år, ökar ständigt. Först under de senaste 50 åren har publicerat mer än 62 tusen vetenskapliga artiklar på kalciferol. Det är känt att vitamin D3 är effektiv mot ett stort antal sjukdomar, inklusive tuberkulos och cancer. I vår artikel kommer vi att tala om betydelsen av kalciferol i kroppen, dess slag, och hur man på ett säkert sätt fylla vitamin.

Vitamin D – funktioner i kroppen

Den kraftfulla ryggraden i människors hälsa kallas ofta D-vitamin, funktioner av kalciferol i kroppen är mycket olika. Solskenet vitamin ger samordnat arbete för många system och organ.

 1. Skelettet. Kalciferol 3-4 gånger accelererar absorptionen av stora mineralkomponenter av ben – kalcium och fosfat i tunntarmen, styr renal utsöndring, normaliserar balansen av de namngivna mineraler, upprätthåller homeostas av kalcium i blodet, ökar antalet celler, att förstå de gamla delarna av benvävnad (osteoklaster) är en kraftfull stimulans viktig del av självförnyelse av ben – resorption (upplösning) av ben. Dessutom skyddar vitamin D mot förstörelsen av broskvävnad. Det märks att invånarna i södra halvklotet är mycket mindre risk att drabbas av ledsjukdom än de som regelbundet lider av en brist på solljus.
 2. Immunsystemet. Kalciferol påverkar det område av benmärg, som ansvarar för syntesen av immunceller som kallas monocyter. De flesta immunsystemceller är utrustade med receptorer för den aktiva formen av vitamin D – kalcitriol. Om organismen penetreras infektion, ökar mängden kalcitriol i celler, fångade i fokus av inflammation dramatiskt. Det stimulerar aktiviteten av ärftlig immunitet. Dessutom tar vitamin D-delen i syntesen av mer än 200 antimikrobiella peptider -. Molekyler med baktericid aktivitet, den viktigaste av dessa är cathelicidin och defensin-β2
 3. Nervsystemet. Bidrar till att upprätthålla den korrekta nivån av kalcium i blodet, ökar vitamin D sålunda återställandet av de skyddande skidorna som omger den nerv som ger den normala överföringen av nervimpulser mellan celler i nervsystemet, såväl som processen för muskelkontraktion. Celler i hjärnan och ryggmärgen, och perifera nervsystemet – nervceller och gliocytes – matas med receptorer för de aktiva formerna av solsken vitamin. Kalciferol förbättrar högre hjärnfunktion (minne, uppmärksamhet, psykomotorisk koordination, tal, och andra).
 4. Tillväxten av cancerceller. I laboratoriemiljö fann man att vitamin D undertrycker tillväxten av maligna celler (leukemiceller, glioblastom och andra) mer än 50% och förhindrar spridning av metastaser. Personer som får ett tillräckligt antal kalciferol, är mycket mindre risk att få cancer i bröst, äggstockar, erektion, hjärna, blod, tjocktarm, bukspottkörtel, lunga.
 5. Det endokrina systemet. Kalciferol reglerar produktionen av insulin från bukspottkörteln, och därigenom bibehålla en lämplig nivå av glukos i blodet.
 6. Renin-angiotensinsystemet. Detta hormonella systemet, som i människor är regleringen av blodtrycket och blodvolymen. En tillräcklig nivå på kalciferol hjälper till att kontrollera detta system. När D-vitaminbrist risk för högt blodtryck är kraftigt förhöjd.
 7. Reproduktionsorgan. Den solsken vitamin aktiverar könskörtlar, främjar penetreringen av ägget in i livmoderväggen, upprätthålla en normal graviditet, kontrollerar produktionen av placentala hormoner. Män solsken vitamin bidrar till att bekämpa erektil dysfunktion, ökar testosteronnivåer.
READ  Vitaelife Pharma Vitamin D3 - åsikter, kommentarer, pris, var man kan köpa

D Vitamin styr upp till 200 gener, intracellulära processer som reglerar permeabiliteten av intracellulära membran, som är nödvändig för att bibehålla hälsan hos hjärta, lever, njure, sköldkörtel och bisköldkörtlarna, och produktion av sköldkörtelhormoner och parathormon.

Varför behöver vi produkter med vitamin D

Det anses att om en person tillbringar mycket tid i direkt solljus, bristen på vitamin D EM> hotar honom. Men det finns många hinder för mottagandet av kalciferol i kroppen. Nämna de viktigaste.

 1. Mängden melanin i huden. Mörk hud för samma tidsperiod producerar 2 gånger mindre D-vitamin än ljuset. Dessutom kan den mörka pigmentering av huden orsaka en fullständigt upphörande av att utveckla solsken vitamin i kroppen. Faktum är att huden pigmentet melanin (det vill säga den är ansvarig för hudfärgen) har förmågan att konkurrera effektivt med kolekalciferol under ultravioletta strålar.
 2. Ålder egenheter av organismen. D-vitamin är bildad i den djupa inre skinnskiktet hos sin föregångare – vitamin D. Med åldern, innehållet i denna provitamin i huden minskar, följt av försämrade förmågan hos kroppen att producera solsken vitamin
 3. .

 4. Boende i området ovanför 35º North latitud. Ju längre bort från ekvatorn området, långvågig ultraviolett strålning, blir den mindre sol på huden och den mindre produceras av D-vitamin.
 5. Fetma. Fettvävnad kan ta del av kalciferol och öka antalet inaktiva former av vitamin. Dessutom är förhållandet mellan mängden av fett i kroppen och vitamin D-brist manifest endast hos kvinnor.
 6. Kläder, solkräm, glas (till exempel fönster). Alla dessa punkter inte tillåter solstrålarna att komma in i huden. Känt bevis på att solskyddsmedel med en solskyddsfaktor (SPF) på 8 till 15 minskar syntesen av solsken vitamin med 95-98%.
 7. Engagemang för en vegetarisk kost. Livsmedel av animaliskt ursprung är en annan viktig källa till D-vitamin.
 8. Den kränkning av sugning av det gastrointestinala området.
 9. OL>

  btrct bioogy bck bckground1 2 Vitaelife Pharma Vitamin D3  priset, var man kan köpa, hur det fungerar Man kan inte veta säkert om det finns tillräckligt med kalciferol utvecklats i hans hud och in i kroppen med mat. Dessutom är UV-strålning den cancerframkallande faktor som kan utlösa utvecklingen av hudcancer. Det är därför mycket viktigt att ta läkemedel med vitamin D. Em> Vilken av dem skulle föredra och varför?

  Vitaminer D2 och D3 – vad är skillnaden

  ?

  Det finns flera typer av solsken vitamin. Inom medicinen oftast använda två av dem – ergocalciferol (D2) och kolekalciferol (D3). Vitamin D2 och D3 – vad är skillnaden ? Försök att förstå.

  Låt oss börja med det faktum att ergocalciferol in i människokroppen med växtnäring. Kolekalciferol syntetiseras i huden från kolesterol under inverkan av ultraviolett strålning-spektra av A och B och finns i livsmedel av animaliskt ursprung. För vitamin D2 och vitamin D3 började arbeta för det goda i vår kropp, i kroppen, måste de genomgå en rad transformationer, först i levern sedan i njurarna och förvandlas till den aktiva formen 25-hydroxikolekalciferol och 25- gidrocirculatory.

  Här är början av de viktigaste skillnaderna mellan de två typerna av samma vitamin. Omvandling av vitamin D3 i aktiv form tar mycket mindre tid än vitamin D2. Överskott ergocalciferol är negativt påverka funktionen hos inre organ, kan orsaka förgiftning. Överdosering av kolekalciferol har någon negativ effekt på kroppen.

  Men kanske viktigast av allt inte ens det. Den biologiska aktiviteten av kolekalciferol 20-40% högre än ergokalciferol. Och varaktigheten av verkan av vitamin D3 är överlägsen D2 genom 33%.

  Specialister (Houghton La, Vieth R.) är för närvarande inte rekommenderas att överväga ergokalciferol som ett näringsämne lämplig för komplettering eller livsmedelsberikning livsmedel.

  btrct bioogy bck bckground1 3 Vitaelife Pharma Vitamin D3  priset, var man kan köpa, hur det fungerar Varför, trots de uppenbara fördelarna med vitamin D3 före D2, läkare fortfarande föreskrev ergocalciferol till sina patienter och läkemedelsföretag fortsätter troget att producera? Svaret bör vara att titta på historien. Det faktum att 1949 (nästan 70 år sedan!) Världshälsoorganisationen rapporterat att skillnaderna mellan de två typerna av solenergi vitamin “minimal”. Dessutom produktion av ergokalciferol mycket mer lönsamt.

  Säker källa till vitamin D – biocomplex “Osteo-Vit D3”

  Vad källa till vitamin D EM> idag kan kallas den säkraste?

  År 2013 gruppen Europen forskare under ledning av professor, medicine doktor V. I. Strukov har utvecklat biocomplex “Osteo-Vit D3”. Innehållande kolekalciferol i en mängd av 3 mg och naturliga källa till vitamin D EM> – tillgängliga drönaryngel EM>. Visat att innehållet i solsken vitamin i dessa apiproducts betydligt högre än i fiskolja. Döm själv: i en g av drönaryngel EM> innehåller 950 IU vitamin D och i samma mängd fiskolja – bara 100-180 IU. “Osteo-Vit D3” säkra för hälsan att kompensera för bristen på vitamin D och förse kroppen med alla nödvändiga för normal funktion vitaminer och mineraler. Eftersom larver av drönare är en naturlig magasin av biologiskt aktiva substanser, en kraftfull läkande kraft som var känd till de forntida kinesiska kejsarna.

  Drogen för förstärkning av ben – “Osteomed Forte”

  Vad gör jag om det finns en brist på vitamin D har påverkat tillstånd av skelettet, skelettet blir svaga eller ens haft en fraktur? Specialister i centrum av benskörhet vid Penza Institute of avancerad medicinsk tillsammans med läkemedelskomplex “Parafarma” har utvecklat ett läkemedel för att stärka ben “ Osteomed Forte “, som gör det möjligt att säkert och effektivt ta itu med svåra fall av benskörhet och påskynda frakturläkning. I sin sammansättning, förutom att kolekalciferol, är tillgängliga drönaryngel EM> är en annan källa till vitamin D EM> och uppdaterar stimulator av benvävnad, såväl som mycket absorberbar kalciumsalt – kalciumcitrat och vitamin B6. Kliniska studier har visat att upptagande av “ Osteomed Forte ” möjliggör minst 2 veckor för att påskynda återhämtningen av frakturer, bli av hålrummen i benen.

  Fann att 50% av världens befolkning lider av brist på vitamin D. Drugs “” Osteo-Vit D3″ och ‘Osteomed Forte’ kommer att bidra till att på ett säkert sätt eliminera den, och kommer att stödja benhälsa och kroppen i allmänhet. Det är bra att veta OM CALCIUMCalcilator: admin1128.11.2018 Lämna en kommentar

  De flesta människor är medvetna om att kalcium i kroppen finns i ben och skyddar dem. Men få vet att en förteckning över dess funktioner är mycket större, vilket gör att detta ämne är nu känd som kungen av mineraler. Komponent ben, sändarpulser, en försvarare från inflammation Om det faktum att kalcium i kroppen skyddar ben från förstörelse, vet nästan allt. Men …

  Läs Galeao sjukdomar i JOINTSSostavyat: admin1103.12.2018 Lämna en kommentar

  livsstil moderna människan inte överensstämmer med naturlagarna, enligt vilken rörelse och en varierad kost är de bästa sätten att upprätthålla friska leder. De flesta av hans tid vi tillbringar i en sittande ställning, äter mestadels samma mat, har genomgått värmebehandling och berövas lejonparten av näringsämnen. Under sådana omständigheter förblir aktiva till en mogen ålder? Det visar sig att endast tre … Läs Galeao HORMONE THERAPYGermaniator: admin1129.11.2018 Lämna en kommentar

  Hormone behandling av osteoporos visades när forskare blev uppenbart samband mellan dessa ämnen och skelettsystemet. Förlusten av kalcium benen uppstår på grund av brist på dessa föreningar. Dock har hormonersättningsterapi flera nackdelar, den mest formidabla av dessa är Oncology. Varför hormonbehandling av osteoporos är inte det bästa sättet Forskare har länge förstått att upptaget av kalcium utan …

  Läs Galeao SJUKDOMAR bind Tkani, vitaminer FÖR BONESViceMinister: admin630.11.2018 Lämna en kommentar

  Artros orsakar svår smärta och försämring av hälsan. Enligt statistiken är det fel av ledsjukdomar för människor förlorar ofta förmågan att arbeta. För att återställa dessa naturliga mekanismer för att livet, behöver vi en fullständig laddning. Vitaminer för artros – en stor hjälp i återhämtningen i lederna

  .

A
About Anja Ulf 28 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.