Idealist ProduktöversiktIdealist – Hur mycket är det och hur det fungerar

?

I de konventionella kosmetiska skåp är osannolikt att du kommer att kunna kombinera ansiktsbehandlingar och wellness komponent, men den nya modellen kombinerar två viktiga funktioner. Genom att köpa Vibrating Idealist, måste du veta att den unika enhet har ett plasthölje är endast tillgänglig i en vit och rosa färger. Massage ansikte var bekant till mig innan åtminstone en gång i veckan Jag har alltid försökt att få tid och besöka skönhetssalongen. Men en gång i ett samtal om en vän som

5 Idealist Produktöversikt

jag berättade massage IdealistMini, som jag var mycket intresserad och jag bestämde oss för att köpa en sådan anordning och för sig själva. Sam massage Jag gillade personen slappnar av och det är en trevlig känsla av lätthet.

Det är ofta parasiter negativt påverka hudens hälsa. Den nya revolutionerande verktyg som syftar till att bekämpa ålders rynkor, är en kompakt enhet med plasthölje och en push-pull switch. Massageapparaten drivs av AA-batterier, har en mässingssockel, två vibrationsmoder.

tar bort rynkor och påsar under ögonen

Vi kan säga att vibroskin – är din personliga ficka kosmetolog. Från – på grund av dess unika egenskaper och en välförtjänt popularitet enheten är ofta målet för alla typer av oärliga människor och bedrägerier

.

Kategori: Ansiktsmasker

Idealist

lindra spänningar från ögonen efter långa arbete vid datorn. Korrekt och regelbunden exponering för dem kan du inte bara ser bra ut, men också känner sig friskare och fredligare. Du kan glömma att sådana huvudvärk, stress, humör nedgång, och mycket mer.

READ  Alkozeron expertutlåtanden

Ibland använder jag det för att lindra smärta golosvnyh (även om det fanns endast ett fåtal gånger). Bra mottagning kommer antiparasitära läkemedel i parallell med hjälp av massageapparaten.

Men en överraskning väntade på mig efter två veckor, när jag började lägga märke till att rynkor försvann och små ansikte jämnas ut. På insidan, hade jag glömt, och nu navozhu skönhet i bekvämligheten av ditt hem.

En liten och lätt att använda, men otroligt kraftfull massager kan på kort tid för att få ditt ansikte i ordning. Han är helt säker och netravmatichen, är det lätt att använda var som helst, och kompakt storlek gör det möjligt att bära enheten även i en liten väska eller handväska.

 • Många experter rekommenderar att använda massageapparaten, eftersom den kan användas på egen hand för att utföra massage utan att gå till skönhetssalonger.
 • Huden runt ögonen jämnas förvärvade fasthet och ansiktskontur blev mer klar ».
 • Beställ ett innovativt verktyg för skönhet hud kan du på webbplatsen på länken nedan tillverkaren.
 • Armed massage Vibroskin Mini, ni kommer att ge en passande bakläxa för

  3 Idealist Produktöversikt

  manifestationer av åldrandet.

 • < / ul>

  Informationen i kommentaren till massager, gör det möjligt att få svar på alla frågor som kan uppstå vid användning. För att huden i ansiktet så mycket som möjligt längre roade av sin egen skönhet och ungdom, var det många kvinnor inte tveka att investera alla sina besparingar i olika krämer och masker. Men kosmetika är bara tillfälligt och kan inte släppa personen från spåren av letargi och ständig stress, som är de ständiga följeslagare moderna damer. diet sjukdom, sömn och vila, minskad fysisk aktivitet och negativa miljöeffekter lämna sitt eget märke i ansiktet huden.

  En fräsch utseende, slät hy, slät hud – sådana förändringar är osannolikt att gå obemärkt förbi, eftersom förbättringen i hälsotillståndet. Absolut ingen risk för skador på huden eller in i en infektion. Den är lämplig för både kvinnor och män, vilket ger en positiv inverkan på det allmänna tillståndet i huden och musklerna. Detta är det bästa botemedlet för dem som är ständigt upptagen med arbete eller familj och har ingen fri tid att besöka en kosmetolog.

  Mask film Tomatopai (Tomatopay) för händer och fötter mjuk hud

  För det andra har Mini vibrerande massage inga kontraindikationer och är lämplig för alla hudtyper. Idealist mini – ett helt nytt ord i kosmetika

  .

  Så du bör se upp för förfalskningar och beordrade bara i företagets online – butik, inte på vad – vad andra webbplatser. Just nu är det officiella priset 990 € … för Ryssland och ett liknande belopp för andra länder – Ukraina och Vitryssland. Produkten är inte tillgänglig om du har några frågor om leverans och kvaliteten på varorna, kan du be dem att operatören, som kommer att kontakta dig efter beställning. Fortsätt att massera, med särskild uppmärksamhet på svåra områden (huden runt ögonen, ansiktskonturer, bro och så vidare).

  Eye Massage återställer god cirkulation i blodkärlen och förbättrar vision. Enheten kommer att vara billigare än andra kosmetiska preparat, och kommer att pågå en mycket lång tid. Massage Idealist rörelse bör vara lätt och enhetlig. Du kommer att gilla de resultat som kan erhållas under de vibrerande massage.

  Trots sin lilla storlek, har det ett antal fördelar. Daglig

  5 Idealist Produktöversikt

  användning Vibroskin du snabbt se resultatet. Dessutom kan anordningen öka effektiviteten hos konventionella kosmetika används för ansikts.

  lätt och behaglig massage huden (på första användningen var lite kittlig, men jag märker inte ett par månader). Det är mycket bekvämt att använda den på kontoret, i synnerhet, har Du otdelny kontor. Jag förväntade mig inte att Idealist blivit så nödvändigt och oumbärligt srezhstvom att bekämpa rynkor.

  överraskad av resultaten, kan det ses inom ett par minuter efter applicering. Men fortfarande ligger fördel i det faktum att det slappnar av efter en hård arbetsdag. Så har enheten en elegant dubbel effekt på min kropp.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*