Agromax recensionerI växter stiger till extrema temperaturförändringar och brist på fuktbeständighet. Agromaks Tsink200 – högkoncentrerat gödsel top dressing, gör det möjligt att kompensera för en brist på zink i växter under växtsäsongen genom bladapplicering. Vattenlösliga och membran form zink pronikatel säkerställa fullständig absorption av zink och öka rörligheten hos elementet inom växtvävnader. Zink är väsentligt för den normala funktionen av växthormoner, nukleinsyror, ökar pollen fertilitet, stimulera kalciumabsorptionen. Azotobacter – accelererar tillväxt, ökar immunitet och andra trädgårdsgrödor, naturligt berikar jorden

.

Enligt FTS, de verkställande organen i bolaget ingår inte obehöriga personer. Vår produktion sysselsätter högt kvalificerade specialister med lång

4 Agromax recensioner

erfarenhet, som ständigt förbättra sina kunskaper och färdigheter. För 10 år GC “Agromaks” av ett litet företag har blivit en av de ledande tillverkande företag i Ryssland och CIS. Vår produktionskapacitet och volymer mejeriutrustning ökade tio gånger.


jordbruks företaget erbjuder främst dyr importerad utrustning för mejeriindustrin. Produktion och leverans av högteknologiska mejeriutrustning och specialiserad mejeri system för agroindustriella sektorn i Ryssland och OSS-länderna.


Den gemensamma innehav av behandlingar på växtskydd och bladapplicering avsevärt minskar kostnaderna. Flytande koncentrerad gödselmedel innehållande bor i 11% (150 g / l). Innehåller essentiella spårämnen, som utlöser enzymatiska processer i embryot av fröet, främja tidigare uppkomsten av plantor och öka frosten. En del av de sura arhidonovaya kontroller i växter systemisk motstånds till abiotiska och biotiska skadliga faktorer eller sjukdomar genom att producera fytoalexiner.


Kompositionen är helt förenligt med de markegenskaper, den är vald på ett sådant sätt, att ingen negativ inverkan på jorden, är säker för människor och djur. Läkemedlet påskyndar groning av frön, så det används ofta som en blötläggning. Företaget registrerades 11 år sedan, vilket indikerar att en stabil drift och tillsyn av myndigheter. Om du är ägare eller chefen för detta företag, kan du lägga till eller ändra dina kontaktuppgifter. Du kan också registrera och använda specialpriser för ledningen på sidan.

READ  immunomodulatornz999 var man kan köpa?

F1.1310Ustavny kapital (aktiekapital, auktoriserad fond, partners bidrag) 0tys. 2018Strahovye bidrag för obligatorisk socialförsäkring mot sjukbidrag och moderskap rubel. 2018Strahovye och andra avgifter för obligatorisk pensionsförsäkring kredit ryska rubel till pensionsfonden. GodNaimenovanieSumma2018Strahovye avgifter till den obligatoriska sjukförsäkringen av den arbetande befolkningen som ska överföras till budget Federal Obligatorisk sjukförsäkring fondens rubel.


Du kan ringa telefonnumret eller leta efter andra kontakter på nätet bio-Agromax.ru. Bra läge, öppettider 8-20, vänlig service, mysiga. FOLCROP B – är det ett flytande gödningsmedel med en hög halt av bor. En balanserad kombination och den optimala sammansättningen av näringsämnen.


All kopiering av eget material är tillåtet med den obligatoriska användningen av referens resurs. Din webbläsare ger inte fullt stöd för JavaScript, som kan leda till förseningar i arbetet på sidorna i portalen.


I realtid kan du se inte bara den angivna datum, tid och rumsnummer, men den faktiska start- och sluttid för mötet i alla frågor som rör företaget. Undersök en graf över fordringar som lämnas till skiljeförfarande i fall som rör

3 Agromax recensioner

företag i vald period som käranden och svaranden. Fullständig information om säkerheten av fysiska och juridiska personer. Information om datum och antalet anmälan panthavare och pantsättaren, liksom föremål för panten. Genom att klicka på “Begär ett samtal”, jag samtycker till behandling av personuppgifter.


Delar (

Agromax

“Agromax” – den första agrocenter komplexa tjänster och produkter, som erbjuder bönder en full service till bästa möjliga förhållanden. Vi använder cookies för att ge dig fler alternativ när du använder webbplatsen. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen eller stänga meddelandet samtycker du till användandet av cookies. Agromaks Kaliy450 – högkoncentrerad gödnings gödsling, gör det möjligt att till fullo säkerställa växterna med kalium genom bladapplicering. Vattenlösligt kalium formen och membran pronikatel lätta fullständig absorptionselement, öka rörligheten elementet inom växtvävnader.

READ  Ostelife Beställ här!

  • Utveckla en b2b-portal för leverantören inom djurhållning utrustning för att automatisera och förbättra användbarheten.
  • Gödsel rekommenderas också att använda som ett förband för buskar och fruktträd, särskilt för transplantation till en ny plats .
  • telefon, e-postadress den officiella hemsidan och andra kontaktuppgifter OOO “Cruise Auto” frånvarande i Unified och kan läggas till en representant för organisationen.
  • den funktionella vanning utrustning gör det också möjligt beredning av frön för lagring eller plantering
  • spannmålsrensare -. det är ett av de viktigaste stegen i bearbetningen av spannmål
  • för blötläggning av fröna måste vara en fjärdedel av innehållet i en påse utspädd i 1 liter vatten
  • ..

Våra specialister kommer att ge professionell hjälp vid valet av de nödvändiga delar av utrustning som lämpar sig för din produktionsteknik. Framgångsrikt närvarande på marknaden av utrustning för mer än 10 år, är det den officiella återförsäljare av de ledande producenterna i världen. Du vet telefon eller annan kontaktinformation här företaget? I Krim, de ryska odlade hybrid frön av sockerbetor, som kommer att ersätta frön av utländska producenter. Hur skiljer det sig från de europeiska, sade chefen för Enterprise “Agromaks” Andrey Savchuk.


producera vätskematningsgödnings mikro

nytryck av material från sajten är tillåtet med skriftligt medgivande från webbplatsens administration. I denna tidskrift publicerar artiklar i internationella nödhjälp fond för FN: s barn (Unicef) och Rädda Barnen Charity Fund “Ge liv! ” Som överförs från försäljningen av en rubel varje nummer av tidningen,

4 Agromax recensioner

så att alla som köper en tidning, deltar i välgörenhetsgala. Tidskriften är vänner med sina läsare, publicera sina brev, ritningar, berättelser, intressanta recept, hantverk, etc. är.


Genom att klicka på “Skicka förfrågan”, jag samtycker till behandling av personuppgifter. Portalen är implementerad funktionalitet upphandling grossister och privatkunder, ger en bekväm produktsökning på intressant profil.


F2.2520Rezultat från andra operationer som inte ingår i nettoresultat (förlust) perioda0tys. F1.1300Itogo i avsnitt III – Kapital och rezervy12987tys

.

Information om deltagande OOO “Auto Cruise” i anbud hittats. Information om deltagande i organisationen i skiljedom spelar ingen roll. Den nya rättsfallet nr A / 2020 från 2020/03/03 sökanden, mängden av de anspråks rubel. Den nya rättsfallet nr A / 2020 från 2020/03/18 sökanden, mängden av de anspråks rubel.


Det finns publicerade röra vittnesmål från barn i lågstadieåldern. Detaljerad information om varumärken, uppfinningar, bruksmönster, inklusive registreringsnummer, datum för påbörjande och avslutande av status.

Våra kunder – hundratals lönsamma djurhållningen och gårdar. Det huvudsakliga syftet med dess tillkomst var att producera en modern mejeriutrustning för jordbruket till överkomliga priser, vilket är kvaliteten inte sämre än utländska analoger. För Ryssland och stödja utvecklingen av jordbruksnäringen och grundades ett tillverkande företag fabrik “IzhAgromax».


All utrustning finns och är i vår databas. Din webbläsare stöder inte uppfyller de tekniska kraven för att arbeta med SPARK. Information om verkställighetsförfaranden mot «Cruise-Auto” kan inte hittas.


avsluta sin behandling av rättsfall nr A / 2020 av 18/03/2020 i första hand. Organisationen av sökanden, mängden av de anspråks rubel.


Ditt företag?


Komponenterna snabbt upplöses med noggrann blandning av den verksamma lösningen. Tredje behandlingsdagar efter blomningen för att förbättra tillgången på blad och bättre skottillväxt.Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*