Agromax expertutlåtanden
Enligt FTS, de verkställande organen i bolaget ingår inte obehöriga personer. Vår produktion sysselsätter högt kvalificerade specialister med lång erfarenhet, som ständigt förbättra sina kunskaper och färdigheter. För 10 år GC “Agromaks” av ett litet företag har blivit en av de ledande tillverkande företag i Ryssland och CIS. Vår produktionskapacitet och volymer mejeriutrustning ökade tio gånger.


Grundarna av LLC “Agromax”

Genom att klicka på “Skicka förfrågan”, jag samtycker till behandling av personuppgifter. Portalen är implementerad funktionalitet upphandling grossister och privatkunder, ger en bekväm produktsökning på intressant profil.


All utrustning finns och är i

5 Agromax expertutlåtanden

vår databas. Din webbläsare stöder inte uppfyller de tekniska kraven för att arbeta med SPARK. Information om verkställighetsförfaranden mot «Cruise-Auto” kan inte hittas.


nytryck av material från sajten är tillåtet med skriftligt medgivande från webbplatsens administration. I denna tidskrift publicerar artiklar i internationella nödhjälp fond för FN: s barn (Unicef) och Rädda Barnen Charity Fund “Ge liv! ” Som överförs från försäljningen av en rubel varje nummer av tidningen, så att alla som köper en tidning, deltar i välgörenhetsgala. Tidskriften är vänner med sina läsare, publicera sina brev, ritningar, berättelser, intressanta recept, hantverk, etc. är.


Recensioner Company Agromaks

Agromax

jordbruks företaget erbjuder främst dyr importerad utrustning för mejeriindustrin. Produktion och leverans av högteknologiska mejeriutrustning och specialiserad mejeri system för agroindustriella sektorn i Ryssland och OSS-länderna.


Det finns publicerade röra vittnesmål från barn i lågstadieåldern. Detaljerad information om varumärken, uppfinningar, bruksmönster, inklusive registreringsnummer, datum för påbörjande och avslutande av status.  • gödningsmedel med ett stort antal spårämnen, buy buy i Ufa gödselmedel Agromaks, trollkarl gödningsmedel.
  • Företaget “Listerra” erbjuder en flytande sammansatt gödselmedel med spårämnen i kelat sin egen produktion för blad tillämpningen av jordbruks kulturer.
  • tabellen är baserad på data från registret.
  • i företagskortet kan du se förteckning över licensierade typer av verksamhet i organisationen.
READ  immuno complex recensioner

Våra kunder – hundratals lönsamma djurhållningen och gårdar. Det huvudsakliga syftet med dess tillkomst var att producera en modern mejeriutrustning för jordbruket till överkomliga priser, vilket är kvaliteten inte sämre än utländska analoger. För Ryssland och stödja utvecklingen av jordbruksnäringen och grundades ett tillverkande företag fabrik “IzhAgromax».


Kompositionen är helt förenligt med de markegenskaper, den är vald på ett sådant sätt, att ingen negativ inverkan på jorden, är säker för människor och djur. Läkemedlet påskyndar groning av frön, så det används ofta som en blötläggning. Företaget registrerades 11 år sedan, vilket indikerar att en stabil drift och tillsyn av myndigheter. Om du är ägare eller chefen för detta företag, kan du lägga till eller ändra dina kontaktuppgifter. Du kan också registrera och använda specialpriser för ledningen på sidan.

F1.1310Ustavny kapital (aktiekapital, auktoriserad fond, partners bidrag) 0tys. 2018Strahovye bidrag för obligatorisk socialförsäkring mot sjukbidrag och moderskap rubel. 2018Strahovye och andra avgifter för obligatorisk pensionsförsäkring kredit ryska rubel till pensionsfonden.

4 Agromax expertutlåtanden

GodNaimenovanieSumma2018Strahovye avgifter till den obligatoriska sjukförsäkringen av den arbetande befolkningen som ska överföras till budget Federal Obligatorisk sjukförsäkring fondens rubel.


F2.2520Rezultat från andra operationer som inte ingår i nettoresultat (förlust) perioda0tys. F1.1300Itogo i avsnitt III – Kapital och rezervy12987tys

.

All kopiering av eget material är tillåtet med den obligatoriska användningen av referens resurs. Din webbläsare ger inte fullt stöd för JavaScript, som kan leda till förseningar i arbetet på sidorna i portalen.


I realtid kan du se inte bara den angivna datum, tid och rumsnummer, men den faktiska start- och sluttid för mötet i alla frågor som rör företaget. Undersök en graf över fordringar som lämnas till skiljeförfarande i fall som rör företag i vald period som käranden och svaranden. Fullständig information om säkerheten av fysiska och juridiska personer. Information om datum och antalet anmälan panthavare och pantsättaren, liksom föremål för panten. Genom att klicka på “Begär ett samtal”, jag samtycker till behandling av personuppgifter.

READ  Prostect Produktöversikt

Butiker av växtskyddsmedel och gödningsmedel i Moskva

I växter stiger till extrema temperaturförändringar och brist på fuktbeständighet. Agromaks Tsink200 – högkoncentrerat gödsel top dressing, gör det möjligt att kompensera för en brist på zink i växter under växtsäsongen genom bladapplicering. Vattenlösliga och membran form zink pronikatel säkerställa fullständig absorption av zink och öka rörligheten hos elementet inom växtvävnader. Zink är väsentligt för den normala funktionen av växthormoner, nukleinsyror, ökar pollen fertilitet, stimulera kalciumabsorptionen. Azotobacter – accelererar tillväxt, ökar immunitet och andra trädgårdsgrödor, naturligt berikar jorden

.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*