Acai Berry – åsikter, kommentarer, pris,

Massor av superfoods är fart och popularitet nuförtiden. Detta gör det svårt att avgöra vilken som ska prova först. Nåväl, låt oss göra valet lite lättare. Vad sägs om acai bär? Acai bär är en mycket användbar och till hjälp superfood. Acai Berry Fördelarna är många. Dessutom är denna superfood lätt att hitta i din lokala snabbköp och hälsokostbutiker.

3abdomen adult asian  Acai Berry   åsikter, kommentarer, pris,

Vad är Acai Berry?

Den acai (uttalas som ah-suck-ee) bär är en inhemsk djupt lila bär. Den växer i klasar på toppen av acai palmer som vanligen finns i Amazonas regnskogar.

bby boy chid 1 Acai Berry   åsikter, kommentarer, pris, Det är formad som en druva. Smaken av acaiberryen beskrivs som en blandning mellan vilda bär och choklad. Det är en viktig basföda för många inhemska stammar.

Vart tog namnet ifrån?

Legend talar om en Amazon indisk flicka som heter IACA (ee-ah-sah). Hon var dotter till en stamhövding. Deras stam ödelades av en plötslig svält. Det fanns inte tillräckligt med mat för alla. För att rädda sitt folk, chefen påbjöd att alla nyfödda barn måste dödas. Detta berodde på att det inte fanns tillräckligt med mat för att föda dem alla.

Strax därefter IACA födde en vacker flicka. Tyvärr kunde inte ens chefen barnbarn undkomma dystra dekret.

34active adult athletic  Acai Berry   åsikter, kommentarer, pris,

IACA sörjde förlusten av sin vackra dotter i månader. Hon kunde inte sluta gråta. En natt hörde IACA rop av ett barn. Hon skyndade mot ljudet. Hon kom snart på en lång smal palm. På toppen av trädet, kunde IACA se kluster av mörk frukt. Längst ned i trädet, såg hon sin dotter väntar på henne med öppna armar.

IACA sprang mot vision. Hon sträckte ut att omfamna sitt barn, och hon var övervinnas med så mycket glädje. Hon dog sedan glatt under trädet.

bby boy chid 1 1 Acai Berry   åsikter, kommentarer, pris, Nästa dag gick chefen letar efter sin älskade dotter. Han fann snart henne under trädet. Hon hade ett leende över hennes ansikte. Från det sätt som hon var placerad, hon ser upp mot himlen. Han följde hennes blick upp i trädet och såg mörklila frukt.

READ  Titan Gel - recensioner, kommentarer, pris,

Den främsta beordrade omedelbart frukterna skördas av sitt folk. De upptäckte snart att en juice kan utvinnas ur bären som skulle tillfredsställa hunger hela stammen.

Chefen dekret snart hävas. Av tacksamhet till IACA var frukten av palmträd som räddade stammen kallas Açaí (IACA stavat baklänges).

37adult beautiful cars  Acai Berry   åsikter, kommentarer, pris,

Med riklig mat för alla, växte stammen och blomstrade.

Historia av den Acai Berry

stammarna som finns i Amazonas var de första att njuta av acai bär fördelar. Dessa stammar hade medicin män och kvinnor, och de trodde acai bär hade många medicinska egenskaper. Amazon stammar använt detta bär som energi mat. De trodde också att det kan stärka immunförsvaret, bekämpa infektioner, skydda hjärtat och styr erektion utvidgningen. De upptäckte också att de kunde göra vin från bär.

ur dunklet till Mainstream

Acai utvecklats från grumlighet av de regnskogar in i städerna i Brasilien. Brasilian används snart dem att lägga till friska smoothies.

Västvärlden introducerades till acai berry fördelar runt 1900-talet. Surfare och idrottare hävdade att det ökade deras energinivåer. Forskarna gjorde sedan några studier. De fann att acai fördelar var verkligen gott.

Acaiberryen är färskvara och måste konsumeras inom 24 timmar. Därför amerikaner och européer njuta av det i saft eller te form istället.

Acai Berry Nutrition innehåll

Acaiberryen är laddad med näringsämnen. Den har kostfiber, essentiella aminosyror, och hälsosamma fetter (enkelomättade fetter och omega fettsyror). Bortsett från att, innehåller den också antioxidanter (polyfenoler, antocyaniner, och vitaminerna A, CE, och E), vitamin B1, B2, och B3, elektrolyter (mangan, magnesium, fosfor, kalium), spårämnen (kalcium, koppar, järn , zink), och växtsteroler (kampesterol, beta-sitosterol, sigmasterol).

Acai Berry Fördelar

Bibehåller kardiovaskulär hälsa

READ  Viagro - priset, var man kan köpa, den ursprungliga

Studier visar att regelbundet intag av acai juice har positiva effekter på blodfetter och kan skydda hjärtat.

bby bue ky crefree 1 Acai Berry   åsikter, kommentarer, pris, växtsteroler inAcai Berry fungerar som vasodilatorer. Dessa medel som slappnar av blodkärlen. Detta i sin tur minskar blodtrycket, minskar blodproppar (vilket kan orsaka stroke och hjärtinfarkt), och förbättrar cirkulationen och syresättning av blodet.

Den höga mängden av antioxidanter också lägga till de acai fördelar. På vilket sätt? De eliminerar de skadliga fria radikaler som kommer in i kroppen. Dessa fria radikaler är ansvariga för hjärtsjukdomar. Dessutom kan dessa antioxidanter minska kolesterolhalten i blodet genom att ta bort några skadliga LDL-kolesterol från kärlväggarna. Detta minskar då risken för stroke, ateroskleros, och hjärtinfarkt.

hjälper till viktminskning

högt fiberinnehåll detta bär besitter minskar aptiten. Det kan också stoppa hunger KVAL kopplade till överätande och viktökning. Det hjälper också att rengöra tjocktarmen och förbättra trög matsmältning.

Acai bär kan stimulerar viktminskning, och det kan också bidra till att upprätthålla en hälsosam vikt. Det minskar de negativa effekterna av fettrik kost. En trovärdig studie visade att 30 dagar usingAcai Berry ledde till en minskning av totalkolesterol och en lägre nivå av fasteinsulin och glukosnivåer.

Används som Brain Food

Acai juice kan öka mental funktion och skärpa i sinnet. Acai bär har skyddande effekter över hjärnceller, som kan förbättra kognitiva funktioner. Vitamin B kan också bidra till att upprätthålla mental funktion.

Has Cancer Properties Förebyggande

Egenskaper för acaiberryen rikta den underliggande orsaken till cancerbildning. Dessa är skadliga fria radikaler och inflammation.

Acaiberryen är hög i C-vitamin och ellagsyra. Dessa kan hämma tillväxten av cancer. En publicerad studie fann också att polyfenolföreningar inAcai Berry minskade cancercell ökar. Dess fytokemikalier kan också stoppa processen av cancer på molekylär nivå. Detta dödar av tumörceller innan de kan föröka sig.

READ  Titan Gel - styrka gel, åsikter, kommentarer, pris, var man kan köpa

förbättrar hudens hälsa

Många skönhetsprodukter innehåller acai olja på grund av dess höga antioxidant innehåll. Konsumerar massor av antioxidanter hjälper till att reparera hudceller snabbare, vilket ger ett mer ungdomligt utseende.

Sedan urminnes tider har människor använt acai antingen lokalt eller internt för att förhindra nedbrytning huden och för att hålla huden smidig och frisk. Intag ofAcai Berry ger också huden en attraktiv lyster inifrån. Acai Olja hjälper bli av med fina linjer, mörka fläckar, rynkor, hudbristningar, ärr, missfärgningar och sagginess.

Ökar energi

Acaiberryen innehåller inget socker. Emellertid, har det en hög halt av essentiella fettsyror som med långsam frisättning. Detta gör den till en idealisk mat för uthållighetssporter som anser energi och uthållighet som krävs.

Även de antioxidantegenskaper i acaiberryen hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter en runda av ansträngande träning. I kan också motverka trötthet och utmattning. Dessutom fyller hjälp av detta bär kroppen med värdefulla elektrolyter.

främjar god Digestion

En annan av de acai fördelar är att det hjälper i matsmältningen. Acai bär innehåller avgiftning egenskaper. Även den har en hög halt kostfiber. Det är också en naturlig rengöringsmedel mag. Det hjälper levern och njurarna att bearbeta och ta bort avfall och gifter ur kroppen.

Det är också en stor kolon rengöra. Det förhindrar ansamling av skadliga ämnen och osmält material från vistas i tjocktarmen, där de kan orsaka förstoppning och andra matsmältningsproblem. Detta snabbar därför upp tarmpassagetiden och förhindrar livsmedel från jäsning i tarmarna som detta kan orsaka gas, uppblåsthet och förstoppning.

Om du lider av LBM eller diarré, kan eatingAcai Berry hjälpa eftersom de ger mer bulk till avfallet och minska risken för diarré.

Anja Ulf
About Anja Ulf 28 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.